Şbt

Okulumuz Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyonu çerçevesinde yürüttüğümüz faaliyetler kapsamında öğretmenlerimiz Kapsayıcı Eğitim Seminerine katıldılar. Bunun dışında, öğretmenlerimiz okul web sitesinde linkleri paylaşılan kapsayıcı eğitim materyalleri ile de mesleki gelişimlerine katkıda bulunuyorlar.

Şbt

Tüm Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alarak, onların yeteneklerini ve bilgilerini en üst düzeyde kullanabilecekleri, öğretme ve öğrenme yöntemlerini geliştirmek, paydaşlarımızla iş birliği içinde yenilikçi ve uygulamacı olarak ben değil, biz ilkesiyle hareket etmek.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Aslı Yılmaz ve Kamuran İPKİN 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında öğrencileri ile yürüttükleri Soil to Plate adlı projeleri için Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmışlardır.

Karne Töreni

Ay Yıldızımız Çok Yakında Uzayda ! başlığıyla hazırlanan kapsamlı video

Ock

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile hazırlanan eğitim materyalleri

Ock

Okulumuzdaki tüm kademelerimizdeki öğrencilerimizle sinema etkinliği düzenliyoruz.

Ock

Eryaman Cumhuriyet Ortaokulu olarak 8. sınıflarımıza yönelik "Okul Tanıtım Gezileri" gezi düzenledik. Öğrencilerimizin farklı deneyimler kazanmaları, ilçemizde bulunan liseler hakkında birebir bilgi almaları,çeşitli gözlemler yapmaları amacıyla düzenlemiş olduğumuz etkinlikte Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Lisesini ziyarette bulunduk.

ATATÜRK'ÜN ANKARA GELİŞİ - 27 ARALIK 1919

Başarılı Öğrencilere Belge Verildi

Ara

Okulumuz 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Akreditasyonu dâhilinde konsorsiyum üyesi olarak proje yürütmeye ve hibelendirilmeye hak kazanmıştır. Bu kapsamda okulumuzda Eylül ayından itibaren Avrupa Diller Günü, Erasmus Günleri ve Kodlama Haftası etkinlikleri gerçekleştirmiştir. 1 Aralık itibariyle de Kapsayıcı Eğitim alanında ‘Ben Değil Biz’ adlı projemiz hayata geçirilmiştir.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerini projemizle ilgili bilgilendirmek için ‘Proje Tanıtım Töreni’ni okul bahçesinde gerçekleştirdik.

MTA Gezisi

Kas

7A sınıfından Zeynep ve Selim ÖNAL kardeşleri başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.Başarılarının devamını dileriz.

Kas

Atamızı sevgi, özlem ve minnetle andık.