Mrt

Modern Pentatlon Analig Seçme Müsabakası Ankara Karması- Ankara Birincisi Zeynep Yazgı EKİCİ

Ankara Atletizim Cros Yarışması- Ankara Üçüncüsü Zeynep Yazgı EKİCİ

İngilizce Okul Tanıtımı

Ara

20.12.2019 Cuma Günü "KARDEŞ OKUL YARDIM KAMPANYASI" kapsamında "KIBRIS KÖY İLKOKULU VE ORTAOKULUNU" ziyaret ettik. Öğrencilerimizin, velilerimizin yüreklerindeki yardımlaşma duygusunu bu güzel okulun sevimli çocuklarıyla paylaştık. Her iki okul için güzel bir anı oldu.

Bizi sevgiyle karşılayan okul yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürler.

Ara

Okulumuzun Danışman Akademisyeni Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ayla YAVA'nın 8. Sınıf öğrencilerine ve velilerine  yapmış olduğu Teknoloji Bağımlılığı ve Zararları hakkındaki seminer için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Etimesgut Belediyesi ve Ankara Şehir Hastaneleri ile birlikte yürütülen 0-21 yaş arası kişileri kapsayan ücretsiz göz taraması okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Ara tatilde öğrencilerimizle birlikte Anıtkabir Ziyareti ,Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi , MTA Müzesi Ziyaretleri, Hacı Bayram Veli Cami ve Külliyesi, Hamam önü ve Ankara Ahilik Kültürü , Mehmet Akif Evi Ziyaretleri gerçekleştirdik ardından öğretmenler günü yemeği ile birlikte güzel vakit geçirdik.

Kas

Okulumuz 7.sınıf öğrencilerinin Fen Bilimleri dersi "Hücreyi tanıyalım" konusu kapsamında hazırlamış oldukları bitki ve hayvan hücresi modelleri sergilenmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yummasının üzerinden 81 yıl geçti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81'inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da  anıldı.

Kas

Okulumuz sabahçı grup anasınıfı öğrencileriyle kuş yemliği yaptılar

Ekm

SAYIN VELİMİZ, 25 EKİM 2019 CUMA GÜNÜ SAAT 19:00 DA VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞMESİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

ANILAN GÜN VE SAATTE TOPLANTIYA KATILMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİM

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni okul bahçesinde yapılmıştır. Aziz şehitlerimiz saygı ile anılmış, demokrasi zaferimiz öğrenci, öğretmen ve halkımızla kutlanmıştır.

Eyl

Okulumuz öğretmenleriyle birlikte 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı açılışı nedeniyle Anıtkabir'e Çelenk Koyma töreni düzenledik.