TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ BAŞLADI

May

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Cezeri Yeşil Teknoloji MTAL ve ASO Teknik Koleji Tanıtım Filmi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun

Nis

Etimesgut İlşçe Milli Eğitim Müdürü Tamer KIRBAÇ ve Şube Müdürümüz Ahmet İnan Okulumuzu ziyarette bulunmuşlardır. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Normalleşme süreci ile birlikte okula gelen öğrencilerimizle okulun ilk günü heyecanını yaşadık..

Ock

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır.
Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tamer Kırbaç ,Okulum Temiz Belgesi'ni almaya hak kazanan okullumuza belgesini Müdürümüz Mevlüt KESİCİ'ye törenle takdim etti.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında 27 Temmuz tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alındı. Program kapsamında koşulları yerine getiren okulumuza "Okulum Temiz Belgesi" verildi.
Başarıda emeği geçen tüm personelleri kutluyoruz...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımı ile ilgili okulumuzda yapılan çalışmalar..

Nis

Uzaktan Eğitim Süresince Ders Dışı Etkinlikleri olarak öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar burada sergilenecektir.

May

2020 LGS SINAVI KILAVUZU VE GEREKLİ BİLGİLER

Mrt

Okulumuzda düzenlenen törenle Mehmet Akif ERSOY'U anma ve İstiklal marşının kabulü için kutlama töreni yapıldı. İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yıldönümü kutlu olsun.

Mrt

Dünya Salgın haline gelen Korona Virsüne karşı okulumuz kendi imkanlarıyla tüm birimlerinde dezenfekte işlemi yapıldı.

Okulumuzda 3 Mart 2020 tarihinde Sivil Savunma Tatbikatı yapıldı

Mrt

Türk kültüründe çok kıymetli bir gelenek olan kilimin önemini dikkat çekmek için bu çalışmayı yaptık. Bu bizler için harika bir deneyimdi. Atalarımızdan kalan bu güzel mirası daha yakından tanıma fırsatımız oldu.

Mrt

Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme kapsamında ASO Teknik Koleji gezisi 28 Şubat günü yapılmıştır.