Okul Vizyonumuz

Tüm Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alarak, onların yeteneklerini ve bilgilerini en üst düzeyde kullanabilecekleri, öğretme ve öğrenme yöntemlerini geliştirmek, paydaşlarımızla iş birliği içinde yenilikçi ve uygulamacı olarak ben değil, biz ilkesiyle hareket etmek.

Eryaman Cumhuriyet Ortaokulu olarak öğrencilerimizi duyuşsal, bilinçsel ve akademik alanlarda daha başarılı yetiştirebilmek için okul idaresi, öğretmen, veli ve öğrencilerimizle işbirliği içerisinde çalışmak temel önceliklerimizdendir.

Bu anlamda Erasmus + ve Etwining projelerinde yer almaktayız.

26-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 09:38 - Görüntülenme: 47