İngilizce Öğretmenlerimiz Aslı Yılmaz ve Kamuran İpkin öğrencileri ile ‘Soil to Plate’ adlı eTwinning projesini yürütüyorlar.

SOIL TA PLATE Projemiz Mart ayında Bulgaristan’dan 3, Ürdün’den 2, Türkiye’den 9 proje ortağı ile çalışmalarına başlamıştır. Okulumuzda Aslı Yılmaz 6-A sınıfındaki öğrencileri ile, Kamuran İpkin 5-B sınıfındaki öğrencileri ile projeye katılmıştır. Bu projemizin amacı; öğrencilerimizin sebze, meyve, tahıl gevrekleri gibi ürünlerden elde ederek tükettikleri besinlerin üretimi, sağlığa yararları ve pişirme yöntemlerini öğrenmeleridir. Gelecek nesillerin tarım alanında üretimin önemini anlamaları için STEM etkinliklerini derslerimize entegre ederek çalışmak ve öğrencilerimizin sorunlara çözüm bulma  becerilerini geliştirmek hedeflenmektedir. Ayrıca dijital okuryazarlık becerilerinin artırılması amaçlanmaktadır. Aslı Yılmaz ve Kamuran İpkin öğretmenlerimize ve projeye dahil olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 13:28 - Görüntülenme: 173