Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Erasmus+ projesi kapsamında İspanya’daydı

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Eryaman Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, Öğrenci Grup Hareketliliğini İspanya'da gerçekleştirdiler. IES Azcona Ortaokulu etkinliklerde okulumuz dahil Türkiye'den iki okul ve bir İtalyan okulu misafir ettiler. Üç uluslu faaliyetler sırasında öğrencilerimiz hazırladıkları sunumlarla ülkemizden ve Ankara'dan bahsettiler, okulumuzu tanıtarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ile ilgili sunum yaparak bayramı arkadaşları ile kutladılar. Kapsayıcı Eğitim ile ilgili atölye çalışmalarına katıldılar. Almeria ve çevresindeki tarihi ve turistik yerleri gezerek tanıma fırsatı buldular.

Proje hareketliliği faaliyetleri ve İspanyol öğrencilerin evlerine misafir olarak farklı kültürleri tanıma ve kültürler arası etkileşimin geliştirilmesi, akran kaynaşması, farklılıklara hoşgörü ve saygının arttırılması, öğrencilerin kendilerini farklı bir dilde ifade edebilme becerilerinin geliştirilmesi sağlandı.

30-04-202430-04-202430-04-2024

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024