ANKARA / ETİMESGUT - Eryaman Cumhuriyet Ortaokulu

İngilizce Öğretmenimiz Banu Çağlar, Hazırlık Sınıfı Öğrencileri ile ‘Our Home, Our School’ adlı E Twinning Projesini Yürütüyor.

OUR HOME, OUR SCHOOL projemiz 2023 yılının Ekim ayında İtalya’dan iki, Türkiye’den ise on ortağın katılımıyla çalışmalarına başlamıştır. İngilizce hazırlık sınıflarımızdan biri olan 5D sınıfı öğrencileri ile yürütülen projeye okulumuz İngilizce Öğretmeni Banu Çağlar öncülük etmektedir.

Projemizin amacı, okullardaki akran zorbalığına karşı farkındalık oluşturarak, meydana gelebilecek zorbalık yönelimlerini en aza indirmek ve ‘okulda iyioluş’ temasıyla öğrencilerin pozitif bir okul atmosferiyle karşılaşmalarını sağlamaktır. Projenin adından da anlaşıldığı üzere öğrencilerin okulda, kendilerini evlerindeki gibi güvende hissetmelerini sağlamak hedeflenmiştir.

Projeye katılım sağlayan öğrencilerimiz, çeşitli web 2 araçlarını da kullanma fırsatı bularak teknolojik açıdan da kendilerini geliştirme şansına sahip olmuşlardır. Ayrıca yabancı ortaklarla yürüttüğümüz bir proje olması açısından dil gelişimlerine de katkı sağlamıştır.

Projeyi yürüten İngilizce öğretmenimiz Banu Çağlar’a ve 5D sınıfı öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Our English Teacher Banu Çağlar Carries Out An E Twinning Project named ‘Our Home, Our School’ with the English Based 5D Class

Our E Twinning Project, OUR HOME, OUR SCHOOL started working in October 2023 with two Italian and 10 Turkish partners. Our English Teacher pioneers the project and works with English Based 5D Class.

The aim of the project is minimize the peer bullying tendency in school by raising awareness to it. Moreover it aims to provide a positive atmosphere by emphasizing ‘the well-being at school’.  As we can understand from the name of the project, we want our students feel themselves at home while they are on school.

The students have a chance to improve themselves by using web2  tools. As this project is an international project, they  have a chance to communicate in English with the others.

We wish good luck to our English teacher, Banu Çağlar and her students who carries out the project.

15-03-202415-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 10:41 - Görüntülenme: 94