HOW DO ANIMAL FRIENDS LIVE?

Okulumuz İngilizce öğretmeni Aslı Yılmaz’ın proje ortağı olarak yürüttüğü uluslararası “How do animal friends live?”adlı etwinning projesinde 5-A sınıfından 15 öğrencimiz görev almıştır.Bu projenin temel amacı ,öğrencilerin yaşadıkları çevreyi tanımaları,temiz tutmaları,korumaları ve sevmeleri,doğal ve yapay çevreyi gözlemleyerek hayvan dostlarımızın yaşam alanlarının özelliklerini öğrenerek onlara yaşayabilecekleri uygun yaşam koşullarını sağlamak ve bu konuda bireysel sorumluluk almaya teşvik etmektir.

01-06-2023

Yayın: 01.06.2023 - Güncelleme: 01.06.2023 14:33 - Görüntülenme: 193